Sanakids - schooltandarts

Sanakids “De coole schooltandarts”
Sanakids jeugdtandverzorging komt al 20 jaar op 50 basisscholen in Rotterdam Zuid. Wij komen ook op de Klaver-Heijplaatschool, wist u dat?Onze Haal en Breng service: Wij halen uw kind op van school om op onze praktijk het gebit te controleren en eventuele behandelingen te doen. In de Sanakids bus zorgen we voor gezellige muziek en in de wachtkamer is er van alles te doen voor uw kind! Kimm, onze Sanakids begeleidster zal uw kind uit de klas ophalen en na ruim 1,5 uur weer veilig op school terugbrengen. In onze bus zitten meerdere kinderen van dezelfde school die gezamenlijk de tandarts bezoeken.Kortom, als uw kind nog geen tandarts heeft, u zelf weinig tijd heeft of u bent niet tevreden over uw huidige tandarts, kan Sanakids zorgen voor de halfjaarlijkse controle. Als er tijdens het bezoek wordt geconstateerd dat er een behandeling nodig is, zal Kimm uw kind nog een keer ophalen van school hiervoor. U wordt hierover altijd geinformeerd, uw kind krijgt na elk bezoek een brief mee.
Deze service is geheel GRATIS voor kinderen en u hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering te hebben. Wij declareren alles rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Dit gaat ook niet van uw eigen risico af. Op school liggen inschrijfformulieren klaar die u kunt inleveren bij de leerkracht.

Heeft u nog vragen over Sanakids? Stelt u ze gerust! U kunt vragen naar Nancy Koolmees, de coördinator van Sanakids. Telefoonnummer: 010-4141200. De praktijk is gevestigd op het Noordereiland De Ruyterstraat 4-6 te Rotterdam per e-mail: N.koolmees@sanakids.nl